Bygger nøkkelferdige hytter i Valdres

Oppføring av nye hytter er spisskompetansen vår her i Haugrudbygg AS. I områdene Vaset / Syndin i Valdres er vi en ledende aktør på området. Vår erfaring og kompetanse sikrer deg som kunde en trygg byggeprosess og et resultat som passer dine drømmer.

Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm – det trenger ikke å koste all verden.

Se hyttemodeller

Totalentreprise sikrer kvalitet

Når vi skal føre opp en fritidsbolig på høyfjellet, hvor ulike værforhold må tas hensyn til, krever dette god planlegging og gjennomføring. Vi kjenner området godt, er trygge på samarbeidspartnerne våre innen VVS, elektro og grunnarbeid, og gjennomfører alt av tømrerarbeidet selv. Fra tegning, prosjekter og byggesøknader, via støping av fundament og til oppføring av nøkkelferdig hytte.

Ved bruk av oss som totalentreprenør har du en kontaktperson gjennom hele byggeprosessen. Det gir en bedre forutsetning for helhetlig planlegging, slik at kvaliteten og sluttproduktet blir i tråd med dine drømmer.

En hytte bygget av Haugrudbygg AS skal være en hytte for livet, og med riktig planlegging, byggemåte og vedlikehold, blir den nettopp det.

Daglig leder

Vegar Haugrud

Tlf. 957 93 465
post@haugrudbygg.no

Haugrudhytta, logo

Haugrudhytta

Haugrudhytta er en betegnelse på en rekke gjennomarbeidede hyttemodeller vi har utviklet. Ofte ønsker våre kunder utgangpunkt i en av disse, med sin egen tilpasning på enkelte områder.

Mer om Haugrudhytta

Hyttetomter

Ulsettoppen hyttefelt, øverst i Ulset på Vaset i Valdres, har vi tilgang på tomter i et nytt felt. Selveiertomter beliggende over 1030 meter over havet, solvendt, gode snøforhold og fantastisk utsikt.

Mer om hyttetomter

Trenger du inspirasjon?
Se noen av våre tidligere jobber

Se bilder